Όμιλος ΆΒΑΞ: Έλαβε την πιστοποίηση ACCA Approved Employer
06 Μαρτίου 2023

Όμιλος ΆΒΑΞ: Έλαβε την πιστοποίηση ACCA Approved Employer

Μέσω της πιστοποίησης αναγνωρίζεται το υψηλό επίπεδο που παρέχει η εταιρεία στο προσωπικό της για ανταποδοτική σταδιοδρομία στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2023: Ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανακοινώνει ότι έλαβε την πιστοποίηση ACCA APPROVED EMPLOYER με τη διάκριση Trainee Development Platinum.

Πιο αναλυτικά, η πιστοποίηση ACCA APPROVED EMPLOYER παρέχει αναγνώριση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού του Ομίλου στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση. Στον Όμιλο ΑΒΑΞ συγκεκριμένα πιστοποιείται πως οι “students”, οι “affiliates” και τα “members”, μέσα στον οργανισμό, έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, ηθική και επάρκεια γνώσεων, ώστε να προσθέτουν αξία και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και το βιώσιμο μέλλον της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι καρπώνονται τα οφέλη του συγκεκριμένου προγράμματος όπως η εξαίρεση που παρέχεται από την καταγραφή των αναγκαίων Practical Experience Requirements (PER), διαδικασία που απαιτείται ώστε ένας συμμετέχων στο πρόγραμμα να γίνει μέλος του ACCA. Παράλληλα, ως ACCA APROVED EMPLOYER, η ΑΒΑΞ έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και στην προσέλκυση στελεχών με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων λογιστικής και χρηματοοικονομικών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συστηματική προσπάθεια των τελευταίων δύο ετών αναγνωρίστηκε, ενώ η συνεχής εναρμόνιση του Ομίλου με πρακτικές βιωσιμότητας επιβραβεύθηκε, λαμβάνοντας την πιστοποίηση ως ACCA APROVED EMPLOYER. Η άμεση αρωγή μας προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τον κλάδο εν γένει, με ανάγκες για εξειδικευμένες αλλά και διευρυμένες χρηματοοικονομικές γνώσεις και για υψηλό επαγγελματισμό, ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μέσα στις προτεραιότητές μας και πιστοποιήσεις όπως η συγκεκριμένη το αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Για μας στον Όμιλο ΑΒΑΞ, οι άνθρωποί μας είναι η ‘καρδιά’ της επιχείρησής μας. Στο πνεύμα αυτό, η Οικονομική διεύθυνση της ΆΒΑΞ πρωτοπορεί διαχρονικά ώστε να διασφαλίζει την εξέλιξη ανθρώπων με υψηλή κατάρτιση στον τομέα τους. Μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους η δυνατότητα να αποκαλούμε πλέον τα στελέχη μας ACCA-career επιπέδου», ανέφερε σχετικά η κα Αθηνά Ηλιάδη, Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου.

Οι θεμελιώδεις ηθικές αρχές που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία του Ομίλου ΑΒΑΞ θα συνεχίσουν να έχουν στο επίκεντρο τους εργαζόμενους. Με τον επαγγελματικό τίτλο του ACCA, καθώς και την απαράμιλλη τεχνογνωσία που προσφέρει ο Όμιλος, το κίνητρο για εργασία σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς Ομίλους της χώρας είναι υψηλότερο από ποτέ.

Αναζήτηση: