ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η AVAX DEVELOPMENT Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 και ανήκει στον Όμιλο ΑΒΑΞ. Είναι αναπτυξιακή και επενδυτική εταιρεία ακινήτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις χώρες της κεντροανατολικής Ευρώπης, με στόχο την ανάπτυξη έργων υψηλών προδιαγραφών και την επίτευξη υπεραξιών από επενδύσεις σε αναδυόμενες αγορές. Τα έργα της επικεντρώνονται στον οικιστικό τομέα, με προϊόντα αστικής και παραθεριστικής κατοικίας, ενώ η εταιρεία επενδύει και στον εμπορικό τομέα, σε επιλεγμένα ακίνητα επαγγελματικών χώρων.

Η AVAX DEVELOPMENT εφαρμόζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της και σε μη ιδιόκτητα έργα, παρέχοντας, επιλεκτικά, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, διοίκησης έργων και μελετών αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

Με πολυετή εμπειρία και διαρκή διάθεση αναζήτησης η AVAX DEVELOPMENT είναι στελεχωμένη με υψηλού επιπέδου προσωπικό, με κατάρτιση και εμπειρία τόσο στον οικονομικό και εμπορικό, όσο και στον τεχνικό τομέα.

Με το κύρος ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς και διεθνώς κατασκευαστικούς Ομίλους του οποίου αποτελεί μέλος, η AVAX DEVELOPMENT διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, επενδύοντας στην ποιότητα και την καινοτομία και προσανατολίζοντας τις ενέργειες της στην εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Αναζήτηση: