ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ ιδρύοντας το 2006 την Auteco άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες. Η Auteco κατατάσσεται κατά γενική ομολογία στις καλύτερες εταιρείες του είδους παγκοσμίως, διαθέτοντας από το 2007 τους μεγαλύτερους και τελειότερους τρεις Σταθμούς Ελέγχου Οχημάτων.
Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ό,τι αφορά γενικότερα στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, θέτοντας νέα πρότυπα, προάγοντας αξίες σε θέματα οδικής ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και εξοικονόμησης πόρων από την ορθή χρήση και λειτουργία του οχήματος.
Η απόλυτη υποστήριξη και διάδοση της σπουδαιότητας του θεσμού τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ αποτελούν βασική μέριμνα των ανθρώπων της εταιρείας.

Φιλοσοφία και αρχή της εταιρείας είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα οχημάτων, με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά για τους κατόχους τους.

ΣΤΟΧΟΣ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Auteco ξεφεύγει πλέον από τα στενά πρότυπα του υποχρεωτικού ελέγχου οχημάτων, παρέχοντας νέες υπηρεσίες και προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη οχήματος να ελέγχει το όχημά του οποτεδήποτε, προκειμένου να διασφαλίζεται και να πιστοποιείται η σωστή, ασφαλής, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AUTECO

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
(ΚΤΕΟ)
ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
(ΚΕΚ)
Check Up Αυτοκινήτου
μερικό ή ολικό
(νέα υπηρεσία προληπτικού ελέγχου)

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Αθηνών 107,
έναντι νέου Χρηματιστηρίου Αθηνών

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Λεωφ. Κηφισού 88,
έξοδος Πειραιώς προς Λαμία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγ. Αναστασίας 13, Πυλαία,
περιοχή Mediterranean Cosmos

Αναζήτηση: