Γραμμή 4: Πυρετωδώς τα δύο TBM σε Κατεχάκη και Bεϊκου
07 Μαρτίου 2024

Γραμμή 4: Πυρετωδώς τα δύο TBM σε Κατεχάκη και Bεϊκου

Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών.

Η «Αθηνά» έχει ήδη κατασκευάσει 840 μέτρα σήραγγας και η «Νίκη» έπιασε ήδη δουλειά. Οι δύο υπερσύγχρονοι Μετροπόντικες του ομίλου AVAX συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς τη διάνοιξη της «Γραμμής 4» του Μετρό, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου που εκτελείται στη χώρα μας. Οι δύο μετροπόντικες, έχοντας αντίθετες πορείες, από τον σταθμό Κατεχάκη η «Αθηνά» και από τον σταθμό της Βεϊκου η «Νίκη», θα συναντηθούν στον σταθμό της Ριζάρη στον «Ευαγγελισμό», αφού έχουν κατασκευάσει 5,2 και 7,6 χιλιόμετρα σήραγγας αντιστοίχως.

Τα εργοτάξια Φρέαρ ΤΒΜ Κατεχάκη και Φρέαρ ΤΒΜ Βεΐκου της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, επισκέφθηκαν, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, μαζί με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νικόλαο Ταχιάο και τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, συνοδευόμενοι απο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Νικόλαο Κουρέτα.

Την πολιτική ηγεσία υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου AVAX, Κωνσταντίνος Μιτζάλης και ο Διευθυντής της κοινοπραξίας του έργου AVAX-GHELLA-ALSTOM Νίκος Σπυριδωνάκος.

 

Αναζήτηση: