30 Ιανουαρίου 2020

Δώδεκα βραβεύσεις για τον Όμιλο AVAX

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Δώδεκα βραβεύσεις για τον Όμιλο AVAX

Έντεκα (11) διακρίσεις για την εταιρεία ΑΒΑΞ και μια (1) για τη Volterra, επιβεβαιώνουν την ηγετική τους θέση στον κλάδο των κατασκευών και της ενέργειας στη χώρα.

Σημαντική αναγνώριση για τις δραστηριότητες του ιστορικού κατασκευαστικού Ομίλου AVAX, αφού κατά τη διάρκεια των Concrete Awards 2019 και των Βραβείων Franchise 2020, δύο εταιρείες του συγκέντρωσαν συνολικά, δώδεκα (12) τιμητικές βραβεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒΑΞ έλαβε μέρος στα Concrete Awards 2019, μια διοργάνωση που έχει ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα με δομικό υλικό το σκυρόδεμα. Η εταιρεία συγκέντρωσε τέσσερα (4) χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Έργα Υποδομής και Εμπορικές Αναπτύξεις για την επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό Αθηνών, την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου και την κατασκευή του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Η εταιρεία έλαβε επίσης τέσσερα (4) ασημένια βραβεία στις ίδιες κατηγορίες για τη μετατροπή του υπάρχοντος εργοστασίου επίπλων «ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ» σε κτίριο γραφείων, όπου στεγάστηκε το μηχανογραφικό κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου, για την κατασκευή και θέση σε λειτουργία μιας δεξαμενής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα και για την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού στην Κύπρο. Συγχρόνως, η ΑΒΑΞ έλαβε τρία (3) χάλκινα βραβεία στην κατηγορία Έργα Υποδομής για την ολοκλήρωση της σήραγγας Καλλιδρόομου, για την ποιότητα και το μεγεθος των σκυροδεμάτων της Ολυμπίας Οδού (γεφυρες-σήραγγες Lane Covers -Ημιστέγαστρα) και για την κατασκευή του Qatar Foundation Stadium, το νέο γήπεδο του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 της FIFA, με χωρητικότητα περίπου 40.000 θέσεων. Η τελετή απονομής των Concrete Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, στο Sofitel Airport Luxury Hotel.

Επιπλέον, η Volterra, η θυγατρική του ομίλου, που δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έλαβε την τιμητική αναγνώριση Franchise Green EnergyAward, κατά τη διάρκεια των Βραβείων Franchise 2020. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στον μουσικό πολυχώρο GAZARTE. Τα Βραβεία Franchise διοργανώνονται από το 2008. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Αναζήτηση: