TEST – ΦΟΡΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στον Όμιλο ΑΒΑΞ.

Για να εγγραφείτε στη βάση παραληπτών Δελτίων Τύπου του Ομίλου ΑΒΑΞ, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε εδώ**.

Για να διαγραφείτε από τη βάση παραληπτών Δελτίων Τύπου του Ομίλου ΑΒΑΞ, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε εδώ**.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και πατήστε υποβολή.

** Θα μεταφερθείτε σε ιστοχώρο τρίτου στον διακομιστή του οποίου θα αποθηκευτούν τα δεδομένα σας.

 

Άσκηση δικαιωμάτων του υποκειμένου των δεδομένων

    Δια της παρούσης υπεύθυνα δηλώνω ότι σε περίπτωση σχετικού αιτήματος από την εταιρεία, θα προβώ σε περαιτέρω προσδιορισμό πληροφοριών ή δραστηριοτήτων επεξεργασίας που σχετίζονται με το αίτημά μου, προκειμένου αυτό να ικανοποιηθεί, όταν αυτό αφορά μεγάλες ποσότητες πληροφοριών. Επίσης, κατανοώ και αποδέχομαι ότι η άσκηση αυτού του δικαιώματος δεν δύναται να επηρεάσει αρνητικά δικαιώματα ή ελευθερίες άλλων όπως το επαγγελματικό απόρρητο, ή το δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας και ειδικότερα το δικαίωμα του δημιουργού που προστατεύει το λογισμικό.