ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Χρήστος Ιωάννου γεννήθηκε το 1972 στη Λευκωσία της Κύπρου. Το 1990 αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, το 1994 πήρε ΒΑ Mathematics από το πανεπιστήμιο Cornell και το 1998 ΜΒΑ από το ΜΙΤ Sloan School of Management. Είναι Πρόεδρος Διοικητικού της Avax, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, εισηγμένη εταιρία στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Επιπλέον είναι μέλος του Διοικητικού των Aegean Airlines, Yes Hotels (με πέντε boutique ξενοδοχεία στην Αθήνα) και Πρόεδρος της Athenaeum Α.Ε. (Intercontinental Athens). Ο κος Ιωάννου είναι μέλος του Chancellor’s Court of Benefactors στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το MIT Sloan Executive Board EMSAEB. Διαμένει στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του Ντίμη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων από το 1968. Γεννήθηκε στην Άρτα.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων. Ήταν βασικό στέλεχος της εταιρείας ΕΤΕΘ Α.Ε. όπου κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου και Τεχνικού Διευθυντή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων. Ήταν κύριος μέτοχος της εταιρείας ΕΤΕΘ Α.Ε. από το 1978 όπου κατέχει τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Πιστιόλη γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Το 1990 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και το 1996 πήρε το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Dipl.Ing.) από το πολυτεχνείο του Μονάχου (TUM). Από το 1996 έως το 1998 εργάστηκε ως μηχανικός στην εταιρία PHILIPP HOLZMAN AG στο Βερολίνο. Από το 1998, επιστρέφοντας στη Ελλάδα, εργάστηκε σε πλήθος Έργων της ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕΕ, συμμετέχοντας και στο ΔΣ και καταλαμβάνοντας τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας από το Δεκέμβριο του 2016 έως και σήμερα. Ακόμη συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια των AVAX AE και GREEN TOP Ενεργειακή ΑΕ.

Εχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος διεθνών ελεγκτικών εταιρειών, διαθέτει μακρά εμπειρία στην ελεγκτική και τις αναδιαρθρώσεις λειτουργικού και χρηματοοικονομικού χαρακτήρα.

Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο και ιδιαίτερα στο Εταιρικό Δίκαιο.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ελεγκτική, τη διοικητική συμβουλευτική και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως ανώτατο στέλεχος διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας.

Αναζήτηση: