ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Χρήστος Ιωάννου είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΑΒΑΞ. Γεννήθηκε το 1972 στην Λευκωσία της Κύπρου. Το 1990 αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, το 1994 έλαβε πτυχίο ΒΑ στα Μαθηματικά από το πανεπιστήμιο Cornell και το 1998 μεταπτυχιακό MBA από το ΜΙΤ Sloan School of Management. Επίσης είναι Πρόεδρος της Donkey Hotels (ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια πεντάστερων ξενοδοχείων με πάνω από 800 δωμάτια στην Ελλάδα) καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Aegean Airlines. Ο κος Ιωάννου είναι μέλος του Chancellor’s Court of Benefactors στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο MIT Sloan Executive Board.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων από το 1968. Γεννήθηκε στην Άρτα.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων. Ήταν βασικό στέλεχος της εταιρείας ΕΤΕΘ Α.Ε. όπου κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου και Τεχνικού Διευθυντή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και εποπτεία μεγάλων τεχνικών έργων. Ήταν κύριος μέτοχος της εταιρείας ΕΤΕΘ Α.Ε. από το 1978 όπου κατέχει τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Πιστιόλη γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Το 1990 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και το 1996 πήρε το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Dipl.Ing.) από το πολυτεχνείο του Μονάχου (TUM). Από το 1996 έως το 1998 εργάστηκε ως μηχανικός στην εταιρία PHILIPP HOLZMAN AG στο Βερολίνο. Από το 1998, επιστρέφοντας στη Ελλάδα, εργάστηκε σε πλήθος Έργων της ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕΕ, συμμετέχοντας και στο ΔΣ και καταλαμβάνοντας τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας από το Δεκέμβριο του 2016 έως και σήμερα. Ακόμη συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια των AVAX AE και GREEN TOP Ενεργειακή ΑΕ.

Εχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος διεθνών ελεγκτικών εταιρειών, διαθέτει μακρά εμπειρία στην ελεγκτική και τις αναδιαρθρώσεις λειτουργικού και χρηματοοικονομικού χαρακτήρα.

Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο και ιδιαίτερα στο Εταιρικό Δίκαιο.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ελεγκτική, τη διοικητική συμβουλευτική και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως ανώτατο στέλεχος διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας.

Αναζήτηση: